Stage in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Wassenaar, Nederland van Marc Leeuw - WaarBenJij.nu Stage in Zuid-Afrika - Reisverslag uit Wassenaar, Nederland van Marc Leeuw - WaarBenJij.nu

Stage in Zuid-Afrika

Door: Marc de Leeuw

Blijf op de hoogte en volg Marc

13 December 2007 | Nederland, Wassenaar

Hallo allemaal,

Het ticket is geboekt!
Vanaf 14 februari tot ong. 10 augustus zit ik in Zuid-Afrika. Ik ga daar van 18 februari tot 18 juli stage lopen. Om er daarna nog een vakantie aan vast te plakken.

Ik ga stage lopen bij Hospitality Affairs. Hospitality affairs is een evenementenbureau gevestigd in Kaapstad.
Ik ga me daar bezig houden me het standariseren van bedrijfsprocessen. Dit kan zijn het maken van een standaard email opzet, tot het op dezelfde manier opnemen van de telefoon.

Daarnaast ga ik helpen bij het opzetten van verschillende evenementen. De evenementen vinden plaats in heel Zuid-Afrika. Zo hoop ik nog wat meer te zien dan alleen Kaapstad. Voor meer informatie over Hospitality Affairs kun je een kijken nemen op de website: www.hospitallityaffairs.co.za.

Gedurende mijn verblijf in Kaapstad slaap ik in The Lodge Obs. De meeste gasten zijn, net als ik, (nederlandse) studenten die voor langere tijd stage lopen of studeren in Kaapstad. Ik zal me daar dus uitstekend vermaken!
Het adres is al volgt:

The Lodge Obs
Milton Road 36
Observatory
Cape Town, 7925
Phone: +27(0)21 448 6536
Fax: +27(0)21 448 6536
Website: www.thelodgeobs.co.za

Het volgende bericht is uit het Zonnige Kaapstad.
Waar het in februari overigens hoog zomer is :D

• 15 November 2007 - 08:23

Marian:

Hi die Marc,
    Gaaf dat je dit zo voor elkaar gekregen hebt! Wat een enorme kans om je horizon te verbreden. Ik zal je missen, maar vind
    het enorm gaaf dat je gaat!
    Nog even hard studeren!
    Dikke knuffel
    Mamma

• 16 December 2007 - 17:02

Michelle:

Heej Marc,
    Echt heeeeel gaaf dat het allemaal gelukt is! Je zult het vast naar je zin hebben in Zuid Afrika, kan bijna niet anders! Zal wel lekker stil worden hier thuis! We gaan er samen een leuke vakantie van maken in juli!
    Liefs, je grote zus (K)

• 17 December 2007 - 22:38

Joos:

Hey Marc,
    hier de zus van Jan. Ik vind het echt supergaaf dat je deze kans pakt !! Maak er wat moois van!! Voor die tijd zie ik je vast nog wel een keertje als je bij mn broertje komt bieren ofzo..;)
    Liefs,
    Joos

• 27 December 2007 - 13:28

Merel:

Marc!!

Eerst nog even knallen tijdens de tentamen weken en daarna gaan we allebei het kikkerland verlaten! Jij naar het o zo mooie Zuid Afrika en ik naar Suriname! In ieder geval is het daar lekker weer dus daar kunnen we sowieso van genieten!
    We gaan eerst nog even goed stappen in Tilburg om vervolgens onze vrienden een half jaar niet te zien! Ach het gaat zo voorbij en we gaan vast een mooie tijd tegemoet!

Heel veel plezier!
    We houden contact:)

Liefs,

Merel

• 07 Januari 2008 - 14:44

Anneke:

Hallo Marc,
    spannend een stage in Zuid-Afrika! Ik wens je veel veel succes en heel veel plezier toe. Dat zal best lukken, het is een geweldig land en Kaapstad is een hele leuke stad!
    We blijven je volgen via deze sight en via de verhalen van je familie.
    Succes,
    liefs, Anneke

• 13 Januari 2008 - 12:32

Lisette:

Hai lieve Marc!
    Echt super dat dit allemaal gelukt is! Het zal vast een heel mooie en leerzame ervaring zijn!
    Het komt nu echt al heel dichtbij he..
    Ik ga al over 3 weken weg! En jij dan snel daarna.
    We zien elkaar dan straks heel lang niet, maar via onze sites kunnen we elkaar volgen en contact houden! :)
    Heel veel succes en geniet ervan!
    LiefsX Lisette

• 23 Januari 2008 - 14:22

Madelon:

Lieve Mark,

Waanzinnig deze kans. Ik zal veel aan je denken. Deze ervaring kan niemand je straks afnemen!! Mocht je vragen hebben over standariseren kun je me altijd contacten, is een tijd deel van mijn werk geweest. En ja, zelfs evenementen ben ik in thuis.
    Even het "werk" terzijde. Geniet, geniet, geniet want time flies when you have fun.
    Misschien komen Gerard en ik nog wel langs, we hebben Joop drie weken uitbesteed van de zomer! Lekker steakJE eten.....
    Dikke zoenen
    Madelon

• 23 Januari 2008 - 21:13

Elly:

Hoi Marc,

Heel veel succes en vooral veel plezier in Kaapstad!

Liefs elly okay tante elly

• 07 Februari 2008 - 21:38

Rob Krista Mike Dani:

heej marc
    supergaaf zeg naar z-afrika stage lopen!!!!!
    ik ben niet verder gekomen dan wassenaar hahahahhaha
    een goeie reis,en een hele leuke tijd daar.
    nou tot de volgende krabbel.
    groetjes van ons vieren

• 12 Februari 2008 - 16:05

Andere Afrika Gek:

Heej marc,

nu ben jij eindelijk aan de beurt! Nu zal eindelijk Kerkehout dat stukje rust hebben dat het altijd al verdient heeft. Dus die 5 maanden word het genieten voor ze. Maar wat kan jou dat schelen, jij zit te minste baya lekker in F*cking ARFIKA. (woehoe) ;)

Have fun, enjoy and good luck!

Kus, Arnie

• 14 Februari 2008 - 07:42

Pip:

Hee lieve neef!
    Je bent vandaag geland in dat geweldige land!
    Ik hoop dat je een geweldige tijd gaat beleven en er lekker van geniet!
    Verder hoop dat ik dat je mijn cadeautje ook leuk vond....:D
    Ga je misseenn
    Veel Liefs en een drukkie van je nichtje!

• 14 Februari 2008 - 12:57

Ronald :

Hé Marc,
    ziet er goed uit man, heel veel plezier en veel succes.
    Groetjes Ronald